Camperplaatsen

Hoe fijn ! Na een dag rijden even uitrusten en opladen op de boerderij met weids uitzicht. Onze locatie is zeer geschikt voor een nachtje, bijvoorbeeld als u op doorreis bent. Maar houdt u van rust, ruimte, een weids uitzicht en vindt u het niet erg dat het dichtstbijzijnde centrum zich op 8 km bevindt? blijf dan lekker een paar nachtjes en laad weer helemaal op.

Maak een wandeling vanaf de boerderij naar het IJsselmeer, neem stoeltjes mee in onze handige bolderkar, met een paar boeken of tijdschriften vertoef je zo een paar uur bij het IJsselmeer. In de zomer wordt er volop gezwommen.

Heeft u fietsen mee ? Het bos zie je vanaf de boerderij al liggen. Fiets iets verder en haal in Den Oever een heerlijk vers visje bij de afslag. Ook op Westerland, Vatrop enzovoort is het prachtig fietsen en via het bos fiets je zo terug naar de boerderij.

Of ga de andere kant op naar het sfeervolle authentieke Medemblik met leuke winkeltjes, restaurants, gezellige haven met boten, kasteel Radboud, strand en zwembad. Ook daar kun je leuk fietsen. (we hebben een plattegrond van de regio).

Maar er is nog veel meer leuks in de omgeving. We hebben veel info en foldermateriaal en vertellen u graag wat er te doen is. Tussentijds toch even op pad met de camper?; dat is voor ons geen probleem, we houden als u dat wilt het plekje gereserveerd.

Tijdens uw verblijf is het ook mogelijk om een kijkje te nemen op onze boerderij in werking. Wij telen voornamelijk broccoli. Het hele proces van het planten, oogsten en het verpakken ervan is bij ons te zien. Ook telen we rode kool, witte kool en uien.

En bij vertrek krijgt u van ons een lekkere verse broccoli met leuke recepten mee !

Bij ons op de boerderij :

  • Slecht-weer-ruimte met warmte heathers, tijdschriften.
  • Keuken
  • Inpandig ook 2 douches en 2 toiletten.
  • Huur van bbq, pizza-oven, heksenketel vanaf € 1,50 per dag
  • Picknicktafel met vuurkorf voor gebruik
  • Broodjesservice
  • Voor kinderen, skelter, fietsjes, een spelletjesbak, tafeltennis, voetbal en shuffeltafel aanwezig.

Prijs

Prijs € 11,50 per nacht incl stroom en lozen afvalwater. Excl € 1,50 toeristenbelasting ppppn