Camperplaatsen

Camperplaatsen

Genieten van rust en ruimte

Rustig gelegen tussen het geliefde Medemblik en vissersdorpje Den Oever vindt u onze broccoliboerderij met fijn ruim opgezette camperplaatsen. Rondom uw camper heeft u alle ruimte om te genieten van het weidse uitzicht of een schaduwplekje tijdens warme dagen. Let op: Ook honden zijn welkom, maar wel aangelijnd.

 


 

Camperplaatsen

Hoe fijn! Na een stuk rijden even uitrusten en opladen op de boerderij met vrij uitzicht. Onze locatie is zeer geschikt voor een nachtje bv als u op doorreis bent. Maar houdt u van rust, ruimte, weidse uitzichten en vindt u het niet erg dat het dichtstbijzijnde centrum zich op 8km bevindt? Blijf dan lekker een paar nachtjes en laad weer helemaal op.

Lees lekker een boek/tijdschrift met het fluiten van de vogels op de achtergrond of de bijgeluiden van de boerderij. Aanschouw de torenvalk die zijn nestje gaat maken. Een haas of ree die rent over de landerijen. Voel de rust van het platteland.

Maak een wandeling van de boerderij naar het IJsselmeer (20 min) In de zomer is het IJsselmeer zeer geschikt voor een verfrissende duik. Vanaf de steiger of helling kun je zo het water in. Verwacht geen groot strand of haven. Op het ruime stuk gras kun je heerlijk zonnen of neem stoeltjes mee in onze handige bolderkar en geniet van een rustige plek met een eindeloos uitzicht.

Wilt u meer weten over de regio? Op de boerderij is een balie met veel info en foldermateriaal over de omgeving. Geniet s’ avonds van een knisperend vuurtje. De vuurkorf staat klaar voor gebruik of lekker buiten koken. Huur een BBQ of bak gezellig pizza’s in de pizzaoven of ga voor “slow cooking“ en maak een lekkere stoverij in “de heksenketel“ maar een verse soep of kaasfondue kan natuurlijk ook, Marshmallows roosteren is en blijft favoriet.

Heeft u fietsen mee? Het bos zie je vanaf de boerderij al liggen. Fiets iets verder en haal in Den Oever een heerlijk visje bij de afslag. Ook op Westerland, Vatrop is het prachtig fietsen, via het bos fiets je terug naar de boerderij.

Of ga de andere kant op naar het sfeervolle, authentieke Medemblik met leuke winkeltjes, restaurants, kasteel Radboud, zwembad en gezellige haven met boten.

Vindt u het leuk om meer te weten te komen over hoe wij werken?
Neem gerust een kijkje in de schuur of op het land en zie hoe broccoli wordt geplant, geoogst en verpakt tot een supermarkt klaar product. En ligt het perceel broccoli vlakbij of heeft u uitzicht op de broccoli? Oogst dan zelf je broccoli! En geniet s ‘avonds van heerlijke verse groente.

 


Prijs

Prijs camperplaats (2 personen) is: €12,00 per nacht.
Excl toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n.

Per persoon (vanaf 2 jaar) die er extra bij komt betaalt u €2,00 per nacht.
Excl toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n.

De prijzen zijn incl. stroom, lozen vuilwater, bijvullen water. Sanitair op loopafstand waar u gratis gebruik van kunt maken.

 


Openingstijden:

Van (Half) April t/m begin oktober (weersafhankelijk) let op: 9 t/m 23 Augustus zijn we gesloten.

Let op: Het kan zijn dat we gedurende het seizoen een paar dagen gesloten zijn! Neem even contact op voor de zekerheid.

Aankomsttijd: 13.00 uur
Vertrektijd: 11.00

Zo hebben wij nog even tijd om bv het gras nog even netjes te maaien.

 


 

  • Houdt er rekening mee dat onze locatie zich niet bevindt bij winkels ed. vooraf boodschappen doen is handig.
  • Medemblik 9 km
  • Wieringerwerf 8 km
  • Den Oever 9 km

Ook overnacht u op een boerderij in werking, dit houdt in dat het kan zijn dat u een bijgeluid kan horen van bv een landbouwwerktuig.