broccoli

Over ons

Familie Kikstra

Wij zijn Martijn en Karin Kikstra. Ons gezin bestaat uit dochters Julia en Eva. Bij ons wonen kater Dirk, onze konijnen Hippie en Pippie, kippen, geit Kwibus en sinds januari onze nieuwe spring in het veld hond Duuk.

Martijn runt het akkerbouwbedrijf en Karin is uw gastvrouw. Van huis uit is Karin werkzaam geweest in de horeca. Zorgdragen voor een fijn verblijf is aan haar goed toevertrouwd. U kunt bij haar terecht voor al uw vragen, het reserveren van ontbijt/broodjes, bbq, heksenketel, workshops, maken van deeg voor uw broodjes bij het kampvuur. Etc.

 

Het Dijckhuis

Sinds 2012 kunnen gasten bij ons overnachten. Het Dijckhuis bestaat alweer bijna 7 jaar en daar zijn we trots op. Steeds meer mensen weten ons te vinden, zelfs al uit het buitenland. We vinden het heel fijn als we horen van gasten dat ze weggaan met een “opgeladen uitgerust” gevoel. Men vindt de locatie van de hutten heel fijn: een prachtig uitzicht en absoluut geen ‘hutje-mutje’ gevoel of massatoerisme. Bij ons is het kleinschalig, rustig en toch gezellig.

Actief boerenbedrijf
Over ons2

We hebben een actief boerenbedrijf. Onze hoofdteelt is Broccoli ongeveer 80 Hectare oftewel 160 voetbalvelden broccoli.Daarbij uien, graszaad, tarwe, suikerbieten, rode en witte kool.

Gasten vinden het erg leuk om rond te kijken of te helpen op de boerderij. We laten dan ook graag het reilen en zeilen zien.

Oogst je eigen broccoli van het land !