Zijn honden toegestaan?

Nee, honden zijn helaas niet toegestaan.

 

Online reserveren lukt niet, wat kan ik doen?

Er kan een storing zijn of er kan een foutje zitten in het programma, u kunt ons dan het beste even bellen, bij geen gehoor kunt u ook even mailen of een whatts app bericht sturen, u kunt er vanuit gaan dat u snel antwoord krijgt.

 

Van wanneer tot wanneer is het Dijckhuis geopend?

Wij zijn geopend rond 25 april tot eind september 2016.

In 2017 zijn wij eerder geopend.

 

Hoe kan ik de reservering betalen?

50% mag worden overgemaakt binnen 2 weken na reserveren, het restbedrag contant bij aankomst of overmaken voor aankomst ons banknummer is : NL 02 RABO 0370 4194 48

Wij hebben geen pinapparaat.

 

Kan ik echt niet eerder als 15.00 uur aankomen?

Nee dat kan helaas niet, bij vertrek van alle gasten, maken wij de hutten, pipowagen en het sanitair schoon en maaien wij het gras; we hebben echt de tijd nodig.

 

Is er wifi aanwezig?

Ja, dit is gratis aanwezig in de hutten, pipowagen en in “de stal” (inlogcode bij aankomst). Het kan zijn dat de verbinding iets langzamer is als u thuis gewend bent, wij wonen in het buitengebied !

 

Kan ik een tentje bijplaatsen?

Dit is mogelijk na overleg.

 

Ontbijt kan ik aanvinken in het online reserveringssysteem, broodjes kan ik niet aanvinken, hoe kan dat?

Per dag afspreken werkt in de praktijk beter. U kunt per dag aangeven of en hoeveel broodjes u wilt bestellen. Dit mag contant worden afgerekend.

 

Moet ik het huisje zelf schoonmaken?

Als u weggaat verwachten wij dat de vaat schoon in de kast staat, beddengoed is afgehaald en uw vuilnis in de desbetreffende containers is geleegd, en het huisje bezemschoon is. Uiteraard maken wij daarna het huisje schoon en dweilen wij. 

 

Mogen we gourmetten in het huisje?

Het is niet toegestaan om te gourmetten. Tip: neem een skottelbraai mee zodat u buiten lekker kunt koken etc. Tevens verhuren wij bbq-en een heksenketel; deze laatste wordt vooral gebruikt voor kaasfondue of het bereiden van soep. U kunt ter plaatse aangeven om dit te huren dit hoeft niet bij de reservering te worden aangevinkt.

 

Ik wil met meer personen dan 2, 4 of 5 in de Pipowagen/huisje, is dat mogelijk?

Per accommodatie staat aangegeven met hoeveel personen u maximaal kunt verblijven.
1 persoon extra in de hooiberghutten is toegestaan ALLEEN in overleg, zelf bed en beddengoed meenemen. In de Pipowagen is het NIET mogelijk; daar is de ruimte echt te klein voor.

 

Ik lees op de website over een stookplaatsje, hoe werkt dit?

Elke Hooiberghut heeft een stookplaatsje waar gebruik van gemaakt mag worden. Wij kloven zelf in de winter het hout, laten dit drogen, en staat klaar voor u om een gezellig vuurtje te maken. Tevens zijn aanmaakblokjes en lucifers aanwezig. Bij de pipowagen staat een vuurkorf.

 

Is het IJsselmeer echt op loopafstand te bereiken?

Ja, vanaf ons erf kunt u hier lopend, met de fiets of auto naartoe. De oprit kunt u bereiken door links of rechtsaf te gaan.

 

Waar zijn de dichtstbijzijnde winkels?

Wieringerwerf 8 km, Medemblik 9 km, Den Oever 9 km

Tip, komt u vanaf de A7 langs Medemblik of Wieringerwerf, neem meteen de boodschappen mee, Aldi, Deen, Lidl, Spar zijn aanwezig. Komt u vanuit Friesland via Den Oever daar is een Deka Markt.