Zijn honden toegestaan?

Honden zijn in de hutten niet toegestaan. Komt u met de camper? Dan uitsluitend aangelijnd.

 

Online reserveren lukt niet, wat kan ik doen?

Er kan een storing zijn of u kunt bij instellingen uw cookies aanpassen. Neem anders even contact met ons op. Bij geen gehoor kunt u ook even mailen of een whatsapp bericht sturen. U kunt ervan uitgaan dat u snel antwoord krijgt.

 

Van wanneer tot wanneer is het Dijckhuis geopend?

Wij zijn geopend vanaf (Half) April tot begin of half Oktober dit is weersafhankelijk. Het kan zijn dat we tussendoor een aantal dagen gesloten zijn. Bent u met de camper neem dan even van tevoren contact op voor de zekerheid, of kijk in het reserveringssysteem.

 

Hoe kan ik de reservering betalen?

50% mag na reserveren worden overgemaakt en een week voor aankomst mag het restant worden overgemaakt. Ons banknummer is NL 02 RABO 03704 194 48

Wij hebben geen pinapparaat.

 

Is er wifi aanwezig?

Ja, dit is aanwezig.

 

Moet ik het huisje zelf schoonmaken?

Als u weggaat verwachten we dat de vaat schoon in de kast staat, beddengoed is afgehaald en uw vuilnis in de desbetreffende containers is geleegd en het huisje bezemschoon is. Uiteraard maken wij daarna het huisje schoon en dweilen wij. U betaalt voor de eindschoonmaak € 15,-

 

Mogen we gourmetten in het huisje?

Het is niet toegestaan om te gourmetten. Tip neem een skottelbraai mee zodat u lekker buiten kunt koken. Tevens verhuren wij een BBQ’’, pizza oven en de heksenketel voor het bereiden van een maaltijd.

 

Ik wil met meer personen dan 4 of 5 personen in het huisje, is dat mogelijk?

Per accommodatie staat aangegeven met hoeveel personen u maximaal kunt verblijven.

 

Ik lees op de website over een stookplaatsje, hoe werkt dit?

Elke hut heeft een eigen stookplaatsje waar gebruik van gemaakt mag worden. Regelmatig hebben wij zelf gekloofd hout dat mag u gewoon pakken voor gebruik. Het kan zijn dat het hout op is, dan moeten wij het hout ook kopen. Dan vragen wij een paar euro. Aanmaakblokjes, lucifers ook bij ons verkrijgbaar als u dit vergeten bent.

 

Waar zijn de dichtstbijzijnde winkels?

Wieringerwerf 8 km, Medemblik 9 km, Den Oever 9 km

 

Tip: komt u vanaf de a7 langs Medemblik of Wieringerwerf, neem meteen de boodschappen mee.