Fam. Driebergen


Wat hebben we hier heerlijk kunnen onthaasten. We hebben genoten van alles. De fijne Hooiberghut, de speurtocht, de speeltoestellen voor de kids en het helpen op de boerderij. En natuurlijk de vuurplaats niet te vergeten. Bedankt voor de goede zorgen. We zullen jullie zeker aanbevelen. Hartelijke groet. Ps Laura zal Julia wel een beetje missen.

Fam. Faesen


Wat een unieke, leuke, bijzonder en gezellige plek om te mogen verblijven. (Pipowagen). We hebben genoten van de rust en het uitzicht en het overheerlijke elke dag verschillende ontbijt. Je proeft dat het met liefde is klaargemaakt. WIJ ZIJN VERKOCHT! Bedankt en tot ziens.

Familie Kos


Wat hebben we genoten ! Een fantastische plek. Mooie hut met heerlijke bedden. Onze kleinkinderen hebben genoten van alle leuke activiteiten om en in de boerderij. Op de tractor mee was een hele belevenis. Bedankt voor de fijne dagen.

Dorien en Sara


Bedankt voor het fijne verblijf. Wat een schitterende omgeving, zo uitgestrekt ! De pipowagen is een plaatje. We hebben genoten.

Martijn & Yvonne


Bedankt voor het verblijf in een van jullie Hooiberghutten. We vonden de rust van jullie boerderij heel fijn als we terugkwamen van een actieve dag. Er is veel leuks in de omgeving. Het eten bij je broers' Chica Chica in Schagen is heerlijk! Evenals jouw broodjes, zelfgemaakte jam en jus d’orange. Ook Julia is al een ware gastvrouw. Keurig! Groetjes.

Fam. Oost


Lieve familie Kikstra, wij hebben hier 3 dagen en nachten genoten met 2 gezinnen in jullie gezellige Hooiberghutten! Heerlijk die rust ruimte en vrijheid. En elke dag vers gebakken broodjes bij het ontbijt. Gebracht door die lieve kleine Julia. s’Avonds heerlijk met z'n allen rond het kampvuur, gezellig!!

Fam. Heldens


Hartelijk dank voor de gastvrijheid. Wat een gezellig en knusse Hooiberghut hebben jullie. Dit raden we bij iedereen aan. Het ontbijt was echt super. Dank je wel.

Angelique & Valentijn


Voor de 2e keer in korte tijd maar het was ook te leuk om het niet nog een keer te doen! Bedankt voor de gastvrij en het heerlijke ontbijt. (Pipowagen)

Adriana & Gerrit


We couldn’t have been in a better place for our anniversary. Thank you Karin for making it the best two days in this whole year! We hope to see you seen again. Best wishes to you and your lovely family.

Madelief en Reinier


Geweldig! Rust, ruimte. Mooi om te ervaren dat we helemaal niet veel nodig hebben. Raad het iedereen aan. Zeker voor herhaling vatbaar. Zeer gastvrij.

Riet en Leo


Lieve Karin, Julia: bij aankomst straalde het welkom van je af. De Pipowagen was voor ons een echt thuis. We hebben dankbaar gebruik gemaakt van je tips. Mede door jou en Julia is mijn 70e verjaardag onvergetelijk geworden. Het waren dagen met een 'gouden randje'.

Henk en Emma


Ook deze 3e keer bij Het Dijckhuis hebben we weer genoten. De Pipowagen ziet er leuk uit en het ontbijt was weer heerlijk. Groetjes.